• Pabrik Pabrik Kawat China
  • Pabrik Kabel China
  • Pabrikan Harness Wiring

Napa PILIH KAMI

Luwih saka 10 taun pengalaman pabrikan profesional kabel sambungan ing China.

Kekuwatan pabrik

YDR didegaké ing taun 2010, jembaré 2.000 mèter persegi, udakara 100 karyawan. Luwih saka 10 taun pengalaman pabrikan profesional kabel sambungan ing China.

maca liyane

Teknologi diwasa

kita duwe peralatan otomatis canggih, teknologi produksi diwasa, sistem uji akurat, efisiensi produksi tinggi, tim profesional, lan modernisasi struktur manajemen.

maca liyane

Adol akeh

Produk kita mrentah pasar sing apik ing omah lan ing luar negeri¼Œ sing diekspor menyang Eropa, Amerika Serikat Australia lan Asia, luwih saka 20 negara, Muga-muga nampa sampeyan ngunjungi perusahaan.

maca liyane

Babagan Kita

Shenzhen YDR Connector Co. Ltd. didegaké ing 2010, dununge ing Shenzhen, provinsi Guangdong, China, jembaré 2.000 meter persegi, udakara 100 karyawan. Luwih saka 10 taun pengalaman pabrikan profesional kabel sambungan ing China, produk kita nutupi kabel LVDS, kabel XT60, kabel JST, perakitan kabel Molex, kabel pita IDC, kabel datar pelangi, konektor, lan kabel OEM liyane, digunakake ing mesin € peralatan listrik € € produk keamanan € aksesoris mobil € baterai liyane, dll. Produk kita mrentah pasar sing apik ing omah lan ing luar negeri sing diekspor menyang Eropa, Amerika Serikat Australia lan Asia, luwih saka 20 negara, disenengi dening klien. Perusahaan kami ketat banget ing pilihan bahan baku ...
babagan
Waca liyane
  • Kawat Harness

    Kawat Harness

  • Konektor

    Konektor

  • Kabel

    Kabel

Babagan awake dhewe

Shenzhen YDR Connector Co. Ltd. didegaké ing 2010, dununge ing Shenzhen, provinsi Guangdong, China, jembaré 2.000 meter persegi, udakara 100 karyawan. Luwih saka 10 taun pengalaman pabrikan profesional kabel sambungan ing China, produk kalebu sabuk kawat, sabuk kabel, sabuk kabel, kabel LVDS, kabel XT60, kabel JST, Perakitan kabel Molex, kabel pita IDC, kabel datar pelangi, konektor, lan kabel OEM liyane, digunakake ing mesin € € peralatan € € produk keamanan € aksesoris mobil € loudspeakerã batere lsp. Produk kami mrentah pasar sing apik ing omah lan ing luar negeri- diekspor menyang Eropa, Amerika Serikat Australia lan Asia, luwih saka 20 negara, disenengi dening klien.
Maca liyane

Produk Unggulan

Kabar paling anyar